huisartsenpraktijk

Praktijkmaatregel in verband met Corona

Praktijkmaatregel in verband met Corona

Huisartsenpraktijk Zuidwolde

 

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. In principe gelden deze tot 6 april, tenzij anders wordt gecommuniceerd.
 

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

 

DE PRAKTIJK IS ALLEEN GEOPEND VOOR PATIËNTEN MET URGENTE KLACHTEN OP AFSPRAAK

 

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het corona-virus te kijken op www.thuisarts.nl of te bellen met het landelijke info-nummer 0800-1351.

 

1. Spreekuren zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden.

2. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.

3. Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen NIET doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner neemt contact met u op.

4. Blijf thuis bij klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).

GA NIET NAAR DE HUISARTS TOE

5. De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.

6. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.
 

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

 

Huisartsen en medewerkers Huisartsenpraktijk Zuidwolde